ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Bρίσκεται στον παραλιακό άξονα του Ν. Φαλήρου. Με άμμεση πρόσβαση από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, απο την παραλιακή οδό και την Λεωφ. Συγγρού. Εξυπηρετείται απο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ηλεκτρικό ΗΣΑΠ (Ν. Φάληρο), τραμ και αστικά λεωφορεία. Προσφέρει ευκολία φορτοεκφόρτωσης των εκθεμάτων και φιλοξενίας εκθετών και επισκεπτών με τους χώρους parking που διαθέτει.

Με αυτοκίνητο: Ερχόμενος κάποιος από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, χωρίς να λοξοδρομεί καθόλου, φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο. Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική Οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο.

Με Αστικές Συγκοινωνίες: Οι λεωφορειακές γραμμές 101, 130, 217, 218, Α1, Β1 με αφετηρία τον Πειραιά κάνουν στάση έξω από την είσοδο του Σταδίου, ενώ οι λεωφορειακές γραμμές Β1, Α1, Ε1, 130, 218, 232, 040, 217, 229 με τέρμα το λιμάνι του Πειραιά σταματούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι επισκέπτες περνώντας από την ειδική διάβαση κάτω από την παραλιακή οδό βρίσκονται στην είσοδο του Σταδίου. Στο ίδιο σημείο σταματάει και η γραμμή express Ε96 Πειραιάς- Αεροδρόμιο Αθηνών.

Με Τραμ: Ο τερματικός σταθμός του Τραμ καταλήγει στο περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του ΣΕΦ.

Με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο: Σταθμός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, στάση Νέο Φάληρο. Μετρό με μετεπιβίβαση από την Ομόνοια στην γραμμή του ηλεκτρικού προς Πειραιά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και τα λεπτομερή δρομολόγια των λεωφορείων, του τραμ και του ηλεκτρικού, μπορείτε να κοιτάξετε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες του ΟΑΣΑ και του ΣΤΑΣΥ